Om oss

Vi  har deltagit i certifieringsprojekt För Nuad Thai Verksamheten: Malmömodellen" som utförs av ThaiWISE med stöd av Malmö stad. Certifieringen innebär att salongen genomgått ett utbildningsprogram samt uppfyller miljöbalkens krav om hygienisk behandlingsverksamhet

  • vi har genomgått minst 150 timmar av utbildning i Nuad Thai.

  • vi har genomgått en utbildning i samhällsorientering.

  • vi har genomgått en företagsutbildning.

  • miljöförvaltningen har utfört en inspektion på vår massagesalongen.

När du ser logon intygar den att salongen har genomgått nödvändig utbildning och är godkänd av miljöförvaltningen samt bedriver en etisk affärsmodell utvecklad av ThaiWISE.

Tack för att du valt en Nuad Thai Certifierad salong!


Kundreferenser

Merita Seremeti

Efter man testat olika massörer så har jag äntligen hittat den som min kropp och själ alltid tackar. Gått hos Pui i mer än 1 års tid, alltid lika duktig. Pui känner verkligen av vad ens kropp behöver där och då. Rekommenderat henne till många och alla är lika nöjda. TUSEN TACK BÄSTA PUI!

Ranja Bezzina

Detta är det bästa massage stället som jag någonsin har besökt. Känner mig alltid så lättnad och rörlig efter varje besöket. Rekommenderar alla att besöka stället.

Camilla Svensson

Kan verkligen rekommenderas!!
Pui är otroligt skicklig på att lösa upp besvärliga muskelknutor.
Hon kombinerar heta stenar, välgörande oljor och djup massage där det behövs. Hittar alla ställen där man inte visste att man hade problem!

Angelica Gustafsson

Otroligt duktig massör! Går regelbundet hit för spänningshuvudvärk och får hjälp på djupet. Kan varmt rekommendera.