Behandlingar

Traditionell thailändsk massage eller Nuad Thai är en av mest popuplära massage i Sverige. Massagen har annat namn, Nuad Thai, som har utnämnts till kulturellt världsarv av Unesco, år 2019 och det är en fantastisk stressavlastare. Strama muskler och axlar och spänningshuvudvärk orsakar stress oavsett du är hemma eller på jobbet.

När massagen börjar börjar vi vanligtvis med lättare tryck för att värma upp dina muskler och arbetar sedan in i djupare tryck att bryta ner muskelsammanväxningar eller kallas knutar.

Vad är fördelar med Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai)?

  • Hjälper till att lindra muskelsmärtor i nacke, axlar och andra delar av kroppen.
  • ökar energin och stimulerar hjärnan att slappna av och sova bättre.
  • Hjälper till att minska ledvärk
    Bidrar till att förbättra blodcirkulationen

Aromamassage med varma oljor

En härligt avslappnande massage med varma aromaterapeutiska oljor som mjukar upp musklerna. Löser upp spänningar och mjukar upp stela muskler.

Fotmassage

Behandlingen utförs genom en tryckteknik där massören använder zon stav, tummar och fingrar att arbeta med de reflexiva zonerna av fötterna, vilka motsvarar olika organ och kroppsdelar. Det kan lindra ryggont, magproblem, eller mildra sjukdomar i kroppen.

Aromamassage

En härligt avslappnande massage med aromaterapeutiska oljor som mjukar upp musklerna.  Det löser upp spänningar och mjukar upp stela muskler.

Hot Stone Massage

En fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning med uppvärmda stenar. För att förhöja effekten än traditionell thailändsk massage använder vi varma stena, kallas hot stone att öka blodcirkulation, lindra muskelspänningar och smärta. Under massagen placeras uppvärmda stenar på olika områden runt hela kroppen.

Traditionell thaimassage

En massageteknik som kan frigöra blockeringar/knutor som orsakar smärta och värk i kroppsdelarna. Under en thailändsk massage används ingen olja eller hudkrämer. Massören använder både händer, armbågar och knän för att ge massage (applicera tryck på muskler och energipunkter och stretcha ut delar av kroppen).

Balinesisk massage

En medicinsk massage som inkluderar djupa tryckningar. Stimulerar lymfsystemet. Lämplig för att minska stress.

Traditionell thaimassage med olja

Massagen passar dig som tycker om thaimassage men vill ha mjukare rörelser. Massagen bearbetar särskildt muskler genom långa rörelser. Utförs med eller utan olja. En massageteknik som kan frigöra blockeringar/knutor som orsakar smärta och värk i kroppsdelarna.